"task completed" button seems not to work | Translators and Reviewers Forum | Forums

Welcome to the GlobalSight forums. Raise topics for discussion or follow ongoing discussions to keep track of what’s going on.

Select the forum that you are most interested in and join the discussion. All forums are moderated and comments are reviewed before publishing.

Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
"task completed" button seems not to work
September 26, 2018
8:19 am
Avatar
Jorge Maia Correia
New Member
Forum Posts: 1
Member Since:
September 3, 2018
sp_UserOfflineSmall Offline

Working with version 3.7x and when finishing a task, after clicking on task completed, it simply doesn't have any effet (after answring to the questions about QA).
Working with both mozilla and google chromium
Is there any setting or hint for having it fixed ?
TIA and KRs
jorge

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 69

Currently Online:
2 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

John store: 40

Alexandre De Sena Viegas: 19

counterfeitbest docsandnotes: 15

Amit Dave: 14

Emre Akkas: 12

Ayman Kh: 11

smithdux smithd: 10

josh walker_1: 10

Anthony Kenny: 9

jakas donas: 9

Member Stats:

Guest Posters: 0

Members: 294

Moderators: 0

Admins: 3

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 4

Topics: 274

Posts: 399

Newest Members:

jsaamd walkerdn, brandon stovall, raul more, Moncef Ziki, james ielts, msith jones, lucas mula, credent crd, Dave Bales, Svetlana Temelkovska_1

Administrators: waxingmedia: 3, Karol Moran: 48, gsteam: 0